Home

Wedstrijdatleten op stage in Portugal

Groep_Vilamoura_2014Na 11 dagen hard trainen kwam een grote groep wedstrijdatleten op 2e paasdag terug uit Portugal. De samenstelling van de groep was dit jaar bijzonder gemêleerd. Springers, werper, sprinters en mila-atleten van AV De Spartaan en Hylas werkte onder begeleiding van trainer Anthony Ott aan de optimale voorbereiding voor het zomerseizoen.

 

Ter Specke Bokaal Kidsrun 2014

Er zal tijdens de Ter Specke Bokaal wederom een 1000m kidsrun worden georganiseerd op zaterdag 10 mei voor A- en B-pupillen (geboren 2003, 2004, 2005). Inschrijven via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Inschrijving is pas zeker als een bevestiging is ontvangen. Na-inschrijven is niet mogelijk. Zaterdag 10 mei. Start 13:20. Melden om 12:40 aan tennishal-zijde. Contactpersoon: Jan Beijk

 

RABObank verenigingenfietsdag

Er komt weer een RABO-verenigingenfietsdag; op 24 mei. De info is ontvangen en De Spartaan zal zich ook weer aanmelden. Menigeen heeft al gevraagd, of het ook dit jaar weer door gaat: ja dus.
Ook dit jaar kun je weer een route fietsen van 15 of 30 km (de afstanden kunnen iets afwijken) en zo de kas van De Spartaan spekken. Deelname is gratis.

 

CJA - Uitslag Testwedstrijden

20140405_TestwedstrijdZaterdag 5 april waren de testwedstrijden van De Spartaan. Stonden we vorig jaar te klappertanden van de kou, nu was het een mooie droge, warme en zelfs 's middags een zonnige dag. Menig ouder is benaderd om jurylid te worden of anders te helpen bij thuiswedstrijden. Veel positieve reacties gehad, dank hiervoor. 

Uitslag en foto's en nog meer foto's

 

2 medailles voor Martien van der Hoorn op WK Indoor Masters

WK_Indoor_masters_2014_01Spartaanatleet Martien van der Hoorn heeft tijdens de WK Indoor voor masters de wereldtitel op de 3000 meter voor zich opgeeist. Daarnaast behaalde hij een zilveren medaille op de 1500 meter.

 

Leden van verdienste en waarderingsspeld

Onder het motto een goed bewaard geheim en nu wereldkundig gemaakt. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 20 maart 2014 zijn drie leden benoemd tot lid van verdienste en heeft één van die drie ook nog de waarderingsspeld van de Atletiekunie mogen ontvangen. Joop van Stijn heeft terecht beiden ontvangen voor zijn jarenlange inzet. Lenie van der Poel en Martien van der Hoorn completeren het drietal. Meer informatie is hier te lezen Joop van Stijn, Lenie van der Poel en Martien van der Hoorn. We zijn trots op de drie en op de vereniging, want dit zegt veel over hoe wij samen tot mooie resultaten komen; sportief en betrokken!

 

Koningsdag geen training - Alternatief: Hollendoordebollen

Op Koningsdag, zaterdag 26 april, is er geen training voor de recreanten groepen. De trainers van de zaterdagmorgen groepen starten zondag 27 april rond 10.30uur een alternatieve training, waarbij de Hollendoordebollen loop de kern vormt.

 

CJA - Uitslag ZHM in Alphen a/d Rijn

20140412_ZHMAfgelopen zaterdag 12 april werd de eerste ZHM van het seizoen gehouden in Alphen a/d Rijn, waarbij een kleine 400 atleten aan de start verschenen. Het programma is op een aantal punten aangepast (oa. meer atletiek) en dit was te merken. De reacties waren positief, met name bij het hoogspringen. Misschien had het mooie weer hier ook invloed op.

Uitslag staat bij op de website van AAV '36. Foto's 

 

Uitslagen testwedstrijden 2014

Hieronder de uitslagen van de testwedstrijden voor junioren, senioren en masters op 5 april 2014. Klik hier .

 

WOC - Hollen door de Bollen

Hollen_door_de_bollenOp zondag 27 april organiseert TeamBollenstreek (http://www.teambollenstreek.nl) i.s.m. AV De Spartaan het evenement Hollen door de Bollen.Er is een afstand van 5km en een afstand van 10km, start en finish zijn bij AV De Spartaan.

Zie ook laatste nieuwsbrief.

 

Pagina 1 van 2

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Evenementen Kalender AV De Spartaan

<< April 2014 >> 
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
   1  2  3  4  6
  7  8  9101113
141516171820
212223242526
282930    

@AVDeSpartaan