loader

De beste sport goksites zonder Nederlandse vergunning en CRUKS

Echte sportfans houden zich sowieso al veel bezig met de wereld van sport. Grote kans dus dat zij wel kunnen inschatten wie die Tour of marathon gaat winnen en wie het winnende doelpunt scoort. Ben jij zo iemand? Dan zul je hier vast wel een extra zakcentje mee willen winnen. Dat kan door middel van sportweddenschappen. Meer weten? En weten waar je op dit moment al het beste terecht kunt? Hieronder geven we je de beste sport goksites – bookmakers zonder Nederlandse licentie.

De nieuwe regelgeving omtrent gokken die in maart 2021 verwacht wordt, laat nog even op zich wachten. In de tussentijd blijft het wel een feit dat hij eraan komt. En de nieuwe wet Kansspelen op afstand (Koa), zoals ‘ie heet, geldt ook voor sportweddenschappen. Op niet alle goksites kan ook op sportwedstrijden gewed worden. En ook zul je niet op alle sportgoksites fruitautomaten, blackjack en poker vinden.

Het verschil tussen een gokwebsite en een sportgoksite

Sommige goksites bieden wel beide vormen van gokken aan, maar er is een groot verschil. Bij ‘gewone’ gokwebsites laat je alles aan het lot over, heb je geen controle over de uitkomst en is deze puur toeval. Bijvoorbeeld bij de fruitautomaten. Of je kunt de uitkomst voor een deel beïnvloeden door vaardigheden die je hebt opgedaan in het verleden. Bijvoorbeeld bij kaartspelen. Bij sportwedstrijden gaat het meer om het doen van een voorspelling. Een verwachting, gebaseerd op resultaten uit het verleden.

Er zijn websites die helemaal gewijd zijn aan sportgokken, dit zijn de ‘bookmakers’. Voor de échte sportfans is zo’n website een waar walhalla. Zij kunnen hier nog een slagje slaan met hun kennis van de sportwereld. Op vrijwel alle vormen van sport kun je wel wedden tegenwoordig. Bijvoorbeeld Formule 1, paardenracen en voetbal, een paar van de populairste sporten om op te gokken. Daarvoor moet je weten welke websites en bookmakers betrouwbaar zijn.

Bookmakers en het CRUKS

Even nadat de Koa van kracht gaat, naar verwachting op 1 september 2021, treedt ook het CRUKS in werking. Het Centraal Register Uitsluiting Kansspelen is bedoeld om gokverslavingen tegen te gaan. In dit register kunnen spelers geregistreerd worden zodat ze kunnen worden uitgesloten van gokspellen. Dit register neemt ze dus eigenlijk tegen zichzelf in bescherming. Het CRUKS is een register waar iedere kansspelaanbieder, fysiek en online, aangesloten moet zijn. Zijn ze dit niet dan kunnen ze een boete verwachten.

Iedere kansspelaanbieder, dus ook aanbieders van sportgokken, moeten dus aan het CRUKS verbonden zijn. Alleen op die manier kunnen zij controleren of een speler uitgesloten moet worden van kansspelen. Een registratie in het CRUKS duurt standaard 6 maanden en kan vrijwillig (door de speler zelf) of onvrijwillig (door een directe naaste of bewindvoerder bijvoorbeeld) gedaan worden.

De 9 beste goksites voor sportwedstrijden zonder Cruks

Hieronder vind je een overzicht van de beste bookmakers zonder Cruks & Nederlandse licentie, die ook veilig en legaal zijn om bij te spelen. Deze hebben bijvoorbeeld een MGA-vergunning uit Malta (Malta Gaming Authority), welke voldoet aan de strenge eisen van de Europese Unie.

Natuurlijk is het persoonlijk wat een bookmaker ‘goed’ maakt, want sommigen zullen bonussen het belangrijkst vinden terwijl anderen ook letten op gebruikersvriendelijkheid van de website, de kwaliteit van de klantenservice, een ruim aanbod en de (uit)betaaltijd en -mogelijkheden.

Speedy Bet 100% welkomstbonus en belastingvrije uitbetalingen Jetzt Spielen!
NEO.bet Van professionals in het gokvak voor professionals in het gokvak Jetzt Spielen!
Intertops Al 24 jaar actief, 24/7 klantenservice en in meer dan 180 landen actief Jetzt Spielen!
Mr.Play Heeft fair play hoog in het vaandel en biedt ook casinospellen aan Jetzt Spielen!
Betiton Compleet aanbod van spellen en wedstrijden voor de online gamer op 1 plek Jetzt Spielen!
RedBet Uitgebreid aanbod van sporten en gemakkelijk in gebruik Jetzt Spielen!
Bet90 Van pool tot volleybal tot tafeltennis, hier vind je een volledig aanbod sporten Jetzt Spielen!
Fastbet Supersnel aan de slag en supersnelle uitbetalingen Jetzt Spielen!
Betsafe 3 vergunningen en een zeer uitgebreid aanbod Jetzt Spielen!

Veelgestelde vragen over sportwedden

Idealiter heeft een sportgoksite een Nederlandse vergunning. Maar aangezien die nog niet bestaat is je beste alternatief een vergunning van de MGA. Controleer ook altijd in het register van de MGA of de vergunning die een website claimt te hebben werkelijk is uitgegeven door de MGA en of deze niet inmiddels ingetrokken is.

Op werkelijk elke sportwedstrijd kan gewed worden.

Per website verschilt het aanbod van beschikbare betaalmethodes, maar doorgaans zijn iDeal en PayPal wel opties.